KARRIER A METU-N

Köszönjük megtisztelő megkeresését és érdeklődését az intézményünknél betölthető álláslehetőségek iránt. Lehetséges, hogy jelenleg nem hirdetünk üres állást, vagy nem talál hirdetéseink között olyan pozíciót, mely számot tarthat érdeklődésére. Kérjük, juttassa el hozzánk életrajzát ebben az esetben is, hiszen előfordulhat, hogy egy hirtelen megüresedő állásra Ön ideális jelölt lenne.

MIÉRT A METU?

Mert nem csak Magyarország legnagyobb magántulajdonban levő egyeteme vagyunk, de tudjuk azt is, hogy értékünket tapasztalt és sokszínű csapatunk adja! Intézményünk nem csak egyetem, de piaci alapokon működő vállalkozás is, így minden olyan üzleti terület megtalálható nálunk, ami egy nemzetközi nagyvállalat részét is képezi. Rendszeresen keresünk új tehetségeket ügyfélszolgálati, marketing, pénzügyi, üzemeltetési és IT területeinkre, így jó szakemberként nagy eséllyel megtalálhatod a METU-n az utadat! Nézd végig aktuális állásajánlatainkat és jelentkezz egy számodra releváns pozícióra. Lehet, hogy hamarosan Téged is csapatunk új tagjaként köszönthetünk!

TOBORZÁS - KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA

Annak érdekében, hogy számodra is érthető legyen, mi történik az álláspályázatod benyújtását követően, az alábbiakban bővebb információt olvashatsz szervezetünk toborzási-kiválasztási folyamatáról. Ez a leírás az esetek többségére érvényes, de az adott pozícióhoz igazítva előfordulhat eltérő toborzási-kiválasztási folyamat is

Karrierszint:
Munkavégzés helye:
Pozíciócsoport:
Munkavégzés jellege:
Végzettség:
Nyelvismeret:
Nyelvek közötti kapcsolat:
Kategória: